Malmö Menswear Trunkshow 2017 – 4 november @Clarion Collection Temperance

Varmt välkomna till Malmö Menswear Trunkshow 2017! Menswear och intresse för kvalitetsprodukter har fått en kraftig uppsving de senaste åren. Utbudet har blivit betydligt större och allt fler aktörer har satsat på e-commerce som grund för sin verksamhet. Stockholm och Göteborg har av naturliga anledningar blivit de stora hubbarna för både de intresserade men även för de aktörer som tillhandahåller och säljer dessa produkter.

Inte att förringa så finns det ett stort och växande intresse även i Malmö men tyvärr så har inte utbudet riktigt följt med i utvecklingen. Syftet med denna trunk show är att ge Malmöborna möjlighet att få se, känna och även köpa kläder och accessoarer med väldigt bra kvalitet till väldigt bra pris genom att bjuda hit några av Sveriges just nu hetaste och mest prisvärda aktörer i sina respektive kategorier.

FACEBOOK EVENT: Länk till FB-eventet – hjälp oss gärna att sprid till era modeintresserade vänner
NÄR: Lördag 4 november Kl 10-17
VARClarion Collection Hotel Temperance Malmö, Engelbrektsgatan 16
VEM: Arsante, Berg & Berg, Blugiallo, Shirtonomy och Skolyx kommer att gästa Malmö Menswear Trunkshow

 

Malmö Menswear Trunkshow

VÄRDAR: Trunkshown kommer att hostas av Andreas Klow (flannels_and_tweed) och mig Aleksandar Jovanovic (Aleksjj).

Värdar: Andreas @flannels_and_tweed och Aleksandar @Aleksjj

UTSTÄLLARNA:

Arsante of Sweden – Eventets Huvudpartner:
Arsante är ett Malmöbaserat företag som erbjuder stilfulla väskor handgjorda i Norden med läder från ledande garverier. På plats på Malmö Menswear Trunkshow kommer Alexander och Andreas att vara och visa upp Arsantes kollektion av väskor och läderaccessoarer. I den nuvarande kollektionen finns två olika portföljer, två olika ryggsäckar, två totebags, en stor weekendbag samt andra mindre läderaccessoarer. Läs min nyligen skriva recension om Arsantes stora ryggsäck:

Malmö Menswear Trunkshow

Berg & Berg:
Berg & Berg erbjuder ett brett utbud av accessoarer och kläder tillverkade av nischade producenter i Italien. På plats på Malmö Menswear Trunkshow kommer Andreas Larsson att vara som är creative director. Hos Berg & Berg kommer ni kunna se handgjorda slipsar med hög hantverksnivå, samt större delar av deras nylanserade höstkollektion. Slipsarna börjar på ca 795kr och övriga produkter håller också en väldigt bra prisnivå. Förutom slipsar och andra accessoarer som bröstnäsdukar och scarves, har Berg & Berg ett brett utbud av basplagg, som skjortor, byxor, strumpor, stickat med mera.

Malmö Menswear Trunkshow

Blugiallo:
Blugiallo erbjuder ”21st century made to measure” och specialiserar på bl.a. måttsydda kostymer och ytterplagg. Det Borås-baserade företaget erbjuder en onlinebaserad måttsömnadstjänst där man som kund träffar Alexander och Daniel på någon av deras events som brukar anordnas runt om i Sverige, tar sina mått och har sedan möjlighet att beställa prisvärda måttsydda kläder online på deras webbsida. Blugiallos kostymer börjar på ca 5500kr för deras instegsmodeller, byxor för 1990kr samt rockar för 6890kr. Se mitt inlägg om Blugiallo samt en mer utförlig prislista här:

Anmälan för måttagning görs på Blugiallos onlinebokning: Bokningssida 

Malmö Menswear Trunkshow

Shirtonomy:
Shirtonomy erbjuder skjortor måttsydda i Portugal med tyger från Europas främsta väverier. På plats kommer Tobias Skogquist att vara, som är creative director. Ta tillfället i akt under Malmö Menswear Trunkshow och känn på tygerna, prova deras testskjortor och ta din mått på trunkshowen. Shirtonomy erbjuder skjortor för både jobb, vardag och fest. De har även ett gäng flanelltyger som passar perfekt till höst/vintern. Skjortorna börjar på 849kr och sträcker sig till en bit över 1000kr beroende på tyg och tillval.

Läs mina tidigare inlägg om Shirtonomy:

Intresseanmälan för måttagning görs till: customer@shirtonomy.com (märk med Rubrik: Malmö trunkshow).

Malmö Menswear Trunkshow

Skolyx:
Skolyx erbjuder ett brett sortiment av skor från Spanska Yanko, högkvalitativa skovårdsprodukter samt klädvårdsprodukter. Yankos skor börjar på 2 595 kronor, vilket är ett riktigt bra pris för den kvalitetsnivå skorna håller. Möjlighet finns att beställa MTO för ett pristillägg på 600 kronor, och de har en patineringsservice för ytterligare 500 kronor. Till Malmö Menswear Trunkshow kommer Skolyx ha med sig ett stort antal modeller för utprovning från deras standarbutbud och exempel på MTO-modeller. Är ni mer intresserade av Yanko kan ni läsa recensionen på Shoegazingblog här. 

Malmö Menswear Trunkshow


Både Andreas, jag och alla utställare är väldigt taggade inför eventet och ser fram emot att träffa så många som möjligt av er där! Glöm inte att gå in och anmäla er på vårt FACEBOOK EVENT och hjälp oss gärna att sprid till era modeintresserade vänner, familj och bekanta. Varmt välkomna!

Malmö Menswear Trunkshow

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.